herfst 2019 voor web

Op 1 en 6 november geeft het Middelpuntkoor in samenwerking met het Vathorstkoor een klein herfsconcert. Wij bieden een afwisselend programma van zang in combinatie met piano en viool.
Op 1 november treden wij op in het St. Pieters en Bloklands Gasthuis, Wevershoofstraat 157 in Vathorst en op woensdag 6 november brengen wij ons programma in wijkcentrum 't Middelpunt aan het Spinetpad 2 in Zielhorst. U bent van harte welkom!

Op 14 september traden wij voor de eerste keer op in de prachtige St. Rochuskapel in Amersfoort. Ons optreden maakte deel uit van het programma ter gelegenheid van de dag van de amateurkunst, in combinatie met de landelijke open monumenten dag. Een optreden in deze kleine kapel is zonder twijfel speciaal. De in 1500 gebouwde laatgotische kapel is het oudste gebouw op het terrein van het hofje Armen de poth en heeft een bijzondere akoestiek.

rochus 2019