Op een onverwacht zonovergoten zaterdag in oktober waren wij te gast bij het festival gezonde wijk Kattenbroek, waar een delegatie van ons koor een flitsconcert heeft gegeven.
Dit festival bood workshops en activiteiten ter bevordering van een gezonde leefstijl. Wij bedanken de organisatie hartelijk voor de warme ontvangst en de gelegenheid om ons koor ook in Kattenbroek te kunnen laten zien.
Onder begeleiding van onze voorzitter Rian Monkhorst op electrische piano en dirigent Theo Hoogenboom hebben we een kleine selectie uit ons gevarieerde repertoir gezongen. Ondertussen sprak ons promotie team met belangstellenden en hebben we folders uitgedeeld om nog meer buurtbewoners uit te nodigen om met ons mee te zingen.
collage 6 oktober