Het Middelpuntkoor had in 2018 een bijzonder drukke maar zeer succesvolle decembermaand. Met maar liefst drie concerten binnen het project Festival of Lessons and Carols en onze eigen kerst sing-in was de agenda goed gevuld. Maar wat hebben we genoten, van onze optredens, van de betoverende Gospelkidz die dit jaar met ons mee zongen, en van de hartverwarmende reacties van ons publiek na afloop van de optredens. Naast een concert in de Eben-Haëzerkerk in Nijkerkerveen, waar wij in 2017 ook optraden, waren wij dit jaar voor het eerst te gast in de St. Josephkerk in Hooglanderveen en de Heilige Familiekerk in Soest. Wij traden daar samen met Halleluja uit Nijkerkerveen en de Gosplekidz uit Amersfoort op. Beide prachtige lokaties voor ons Festival of Lessond and Carols. We zijn dan ook zeer verheugd dat deze beide kerken ons graag ook in 2019 ontvangen voor een concert in de kerstperiode.
Onderstaande foto impressie is een weergave van het concert in de St. Josephkerk in Hooglanderveen.

previous arrownext arrow