gooizicht 1

Op woensdagmiddag 3 april trad het Middelpuntkoor op in woonzorgcentrum Amaris Gooizicht in Hilversum. Een van de leden van het koor revalideert daar momenteel, na een val tijdens de repetitie waarbij ze haar heup brak. De koorleden vonden het een leuk idee om haar en de andere bewoners van Amaris Gooizicht met een klein optreden te verrassen. Dus toog het (bijna) voltallig koor naar Hilversum waar ze hartelijk werden ontvangen door het activiteitenteam op de locatie voor een gezellige zangmiddag met de bewoners. Samen met hun revaliderende koorgenoot zong het Middelpuntkoor een aantal van haar klassiekers, waaronder de canon Amor amor en De Postkoets. De middag werd besloten met twee toegiften, en de afspraak om dit zeker vaker te doen. Ook bij Amaris is het optreden goed ontvangen, we zullen elkaar vast weerzien!
gooizicht 2

Gooizicht 3 aprik