In tegenstelling tot voorgaande jaren was er dit jaar geen zomerstop voor de zangers en zangeressen van het Middelpuntkoor. Omdat het wijkcentrum de gehele zomer open kon zijn, is ook het koor wekelijks bij elkaar gekomen. Hiermee komt het koor tegemoet aan de wens van een groot aantal leden dat de gezelligheid op de vaste woensdagmiddag niet wilde missen. Dirigent Theo Hoogenboom en voorzitter Rian Monkhorst, die het koor op de piano begeleidt tijdens de wekelijkse repetities, wisselde elkaar af tijdens de zes zomerweken, zodat ze ook beide nog met vakantie konden gaan. Koorleden konden zomervakantie nemen of gezellig naar het ’t Middelpunt toe komen. Er was gelegenheid om in een andere setting met muziek bezig te zijn. Door bijvoorbeeld solo te zingen, maar ook een favoriet nummer uit te kiezen en daar iets meer over te vertellen. Het is iedereen erg goed bevallen. Als de mogelijkheid er volgend jaar weer is, zal er in de zomer van 2020 weer vrolijk door gezongen worden.

Zomer zingen 2019 1 voor web