Vrienden van het Middelpuntkoor ondersteunen onze activiteiten met een jaarlijkse bijdrage van

5 euro. Hiervoor sturen wij u één maal per jaar een overzicht van onze activiteiten via de e-mail.

Als vriend geven wij u 1 euro korting op de toegang van ons zomerconcert, alle andere optredens zijn gratis. Brengt u als vriend een betalende gast mee naar ons zomerconcert (€ 2,50) dan komt u gratis.

Wordt u ook onze vriend?

Activiteiten 2019

Iedere woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00
repetitie in wijkcentrum Het Middelpunt, Zielhorst

Februari 2019
16 februari: inloopconcert in Het Brandpunt (Laan naar Emiclaer, Kattenbroek), 13.00 – 17.00 uur
Jaarlijks organiseert Scholen in de Kunst/Platform Amateurkunst Amersfoort in samenwerking met de Amersfoortse koren een serie van drie gratis inloopconcerten op de zaterdagmiddag. De inloopconcerten zijn gratis te beluisteren. Elk koor treedt een half uur op. Kijk voor meer informatie op de website van Scholen in de kunst

Maart 2019

Open repetitie, kennismaking voor geïnteresseerden
Voor iedereen die eens wil komen kijken of een keer wil meezingen (dat kan overigens altijd) is er half maart een open repetitie waarbij wij ons er helemaal op instellen om gasten en belangstellenden kennis te laten maken met ons koor, onze manier van werken en ons repertoire. U bent van harte welkom! Wij doen geen stemtest, u vindt zelf snel genoeg uw weg in onze enthousiaste groep zangers en zangeressen.

Optreden op 17 juli a.s. in het Elisabeth Verpleeghuis in Amersfoort.

Zomervakantie:
’t Middelpunt blijft dit jaar open gedurende de zomerperiode. In de zomer hebben wij een aangepast programma en kunt u aansluiten als u dat gezellig lijkt.

14 september: Ontmoet Schothorst
Het koor presenteert zich hier met een kraam en geeft aan het einde van de ochtend een klein openlucht concert.

14 september: Dag van de amateurkunst én open monumentendag
Op zaterdag 14 september openen de amateurkunstverenigingen in Amersfoort het nieuwe seizoen tijdens de jaarlijkse Dag van de Amateurkunst. Traditiegetrouw wordt de Dag van de Amateurkunst in samenwerking met de Landelijke Open Monumentendag georganiseerd. Optredens en voorstellingen in de binnenstad en op pleinen! Het Middelpuntkoor treed op in de st. Rochus Kapel, in het Hofje van De Armen de Poth, om 14.00 uur. Kijk voor het volledige programma op https://scholenindekunst.nl/agenda/dag-van-de-amateurkunst/

28 september: Open podium muziek café Zielhorst

2 oktober open repetitie
Als onderdeel van de week van de ontmoeting organiseren wij een open repetitie. Belangstellenden zijn van harte welkom tussen 14.00 en 16.00 in wijkcentrum 't Middelpunt.

December 2019

Kerst-Sing-In is dit jaar op woensdag 18 december
De jaarlijkse kerst sing-in is vrij toegankelijk voor buurtgenoten en familieleden. We zingen met elkaar, het koor treed op en er zijn solo optredens van verschillende koorleden in zang en voordracht.

Aanvang: 14.00 uur. De Sing-in duurt tot 16.00 uur en heeft een kleine pauze.
Locatie: Het Middelpunt, Spinetpad 2 Zielhorst.

Festival of Lessons & Carols
Zie voor verdere toelichting op de voorstellingen onze project pagina op deze website.

Tussen kerst en nieuwjaar is er geen repetitie