Festival of Lessons & Carols 2019

Het Festival of Lessons & Carols is een festival waarin bijbelverhalen en koormuziek met elkaar worden gecombineerd in de opmaat naar kerstmis. Deze oude Engelse traditie vindt zijn oorsprong aan het King College in Cambridge, nu bijna 100 jaar geleden. In de jaren die volgden werd de formule steeds populairder en ook in Nederland is er inmiddels een rijke historie rond soortgelijke projecten. Voorzitter Rian Monkhorst en dirigent Theo Hoogenboom van het Middelpuntkoor hebben sinds vele jaren ervaring met het brengen van dit Festival of Lessons & Carols. Jaarlijks gaan wij  bijzondere samenwerkingen aan met gastzangers en instrumentalisten, waarmee ons optreden steeds weer heel vernieuwend is.

Dit jaar heeft het project een heel intieme vorm, die ons in staat stelt om deze mooie kersttraditie te kunnen uitvoeren in een aantal verzorgings- en verpleeghuizen. Vanuit het Middelpuntkoor als vaste basis vullen wij het gezelschap aan met instrumentalisten en gastzangers.

Zing mee met dit project
Vanaf woensdag 23 oktober kunnen gastzangers zich bij ons aansluiten en meezingen met dit mooie kerstproject. Tijdens onze vaste repetitie op woensdagmiddag bent u van 14.00 tot 16.00 van harte welkom in wijkcentrum 't Middelpunt, Spinetpad 2 in Zielhorst. Kosten voor dit project zijn  € 15,- voor gastzangers. Dit is inclusief bladmuziek en een luxe broodmaaltijd op 15 december.

Generale repetities FLC 2019
Op woensdag 27 november en woensdag 4 december is er een generale repetitie met alle instrumentalisten.

Uitvoeringen FLC december 2019
• Woensdag 11 december om 14.45 uur in het Elizabeth Verpleeg en Gasthuis, Sinte Brandaenstraat 4, 3814 WZ Amersfoort.
• Zondag 15 december om 15.30 uur in Villa Hoefstaete, Vossenlaan 26, 3735 KN Bosch en Duin.

slider nieuws FLC 2018 1