previous arrow
next arrow
Slider

logo blauw

Het Middelpuntkoor is gestart in de zomer van 2015 en telt inmiddels 33 enthousiaste zangers en zangeressen. Onze belangrijkste missie is om samen muziek te maken. Na de start is ons koor gegroeid en hebben wij al verschillende mooie optredens verzorgd. Wij zoeken, naast de eigen concerten, ook graag de samenwerking met andere koren en muziekverenigingen. Zo geven wij vorm aan een gevarieerd repertoire, met heel afwisselende projecten. Wij repeteren iedere woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur in wijkcentrum Het Middelpunt aan het Spinet pad 2 in Zielhorst.

Zing met ons mee

Wij nodigen iedereen die graag wil zingen met een gezellige groep mensen van harte uit om met ons mee te doen. Voor € 15,- per maand bent u lid. Voor dit bedrag ontvangt u bladmuziek en neemt u deel aan de repetities en uitvoeringen. Maar u kunt ook deelnemen aan losse projecten. Kijk op de pagina projecten voor actuele informatie hierover.

Mail voor meer informatie naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of neem contact op met Rian Monkhorst, telefoonnummer 06-12047677


 

logo sk 033

Bewaren

Bewaren

Bewaren