Ook ons koor is sinds de uitbraak van de corona pandemie genoodzaakt onze activiteiten te staken. Gelukkig verkeren wij allen in goede gezondheid, maar we missen onze wekelijkse zangmiddag en de leuke ontmoetingen met muziekvrienden tijdens onze optredens. Om toch met elkaar te kunnen delen is het Middelpunt Journaal in het leven geroepen. In onze eigen krant kunnen leden elkaar laten weten wat hen in deze andere tijden bezig houdt. Zo blijven we elkaar 'zien' in afwachting van de dag dat dat weer echt kan.

foto voor web 3

herfst 2019 voor web

Op 1 en 6 november geeft het Middelpuntkoor in samenwerking met het Vathorstkoor een klein herfsconcert. Wij bieden een afwisselend programma van zang in combinatie met piano en viool.
Op 1 november treden wij op in het St. Pieters en Bloklands Gasthuis, Wevershoofstraat 157 in Vathorst en op woensdag 6 november brengen wij ons programma in wijkcentrum 't Middelpunt aan het Spinetpad 2 in Zielhorst. U bent van harte welkom!