Sinds de start van ons koor zijn wij met enige regelmaat te vinden in de wijk, waar we met kleiune flitsconcerten bijdragen aan de sfeer en ons koor onder de aandacht brengen. Zo zongen we al verschillende keren op winkelcentrum Emiclaer, waar we te gast waren bij supermarkten Albert Heyn en Jumbo, en de Brasserie aan het water. Dit voorjaar liet het weer zelfs toe dat we buiten konden zingen, waardoor nog meer mensen kennis met ons konden maken.
In september en oktober 2018 gaan we iets verder van huis en bezoeken we ook activiteiten in Schothorst. Want ook inwoners van de wijken rondom Zielhorst zijn van harte welkom bij ons koor. Kijk in onze agenda op deze website, dat ziet u waar u ons kunt treffen.