Draagt u het Middelpuntkoor een warm hart toe? Wordt dan Vriend(in) van ons koor.

Vrienden van het Middelpuntkoor ondersteunen onze activiteiten met een jaarlijkse bijdrage van

5 euro. Hiervoor sturen wij u één maal per jaar een overzicht van onze activiteiten via de e-mail.

Als vriend geven wij u 1 euro korting op de toegang van ons zomerconcert, alle andere optredens zijn gratis.
Brengt u als vriend een betalende gast mee naar ons zomerconcert (€ 2,50) dan komt u gratis.

Wordt u ook onze vriend?

Activiteiten 2020
Iedere woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00
repetitie in wijkcentrum 't Middelpunt, Zielhorst

Februari 2020
16 februari: inloopconcert in de Lichtkring (Laan naar Emiclaer, Kattenbroek), 14.00-14.30 uur
Jaarlijks organiseert Scholen in de Kunst/Platform Amateurkunst Amersfoort in samenwerking met de Amersfoortse koren een serie van drie gratis inloopconcerten op de zaterdagmiddag. De inloopconcerten zijn gratis te beluisteren. Elk koor treedt een half uur op. Kijk voor meer informatie op de website van Scholen in de kunst

Juni 2020
Op 20 juni kunt u ons koor weer tegenkomen tijdens kleine flitsconcerten op winkelcentrum Emiclaer. Wij zingen bij De Brasserie, Jumbo en Albert Heijn.
24 juni 2020: zomerconcert met als thema 'water'.

8 juli: Optreden tijdens Wijkfeest Zielhorst.
15 juli: Optreden in het Elisabeth Gasthuis, de afsluiting van ons officieele zangseizoen, waarna we over gaan naar ons doorlopende zomerprogramma in wijkcentrum 't Middelpunt.

Zomervakantie (22 juli t/m 26 augustus 2020)
’t Middelpunt blijft ook dit jaar open gedurende de zomerperiode. In de zomer hebben wij een aangepast programma en kunt u aansluiten als u dat gezellig lijkt.

2 september start het zangseizoen 2020/2021 met de eerste officieële repetitie.
26 september: Optreden tijdens wijksafari Zielhorst, in wijkcentrum 't Middelpunt.

December 2020: Kerst Sing-in
De jaarlijkse kerst sing-in, dit jaar op 23 december, is vrij toegankelijk voor buurtgenoten en familieleden. We zingen met elkaar, het koor treed op en er zijn solo optredens van verschillende koorleden in zang en voordracht.
Aanvang: 14.00 uur. De Sing-in duurt tot 16.00 uur en heeft een kleine pauze.
Locatie: Het Middelpunt, Spinetpad 2 Zielhorst.

Festival of Lessons & Carols, voorstellingen in december.
Zie voor verdere toelichting op de voorstellingen onze project pagina op deze website.

Tussen kerst en nieuwjaar is er geen repetitie